top of page
Zoeken

EINDELIJK DE LANGVERWACHTE VERBINDING
Oh yeah....na vele jaren van plannen is het eindelijk zover: de Panoramalink is een feit. De verbinding tussen Flachau/Wagrain en Kleinarl is er eentje om door een ringetje te halen met een geweldig panoramisch uitzicht.


Hiermee is een belangrijke connectie gelegd tussen drie skigebieden: Snowspace Salzburg(Flachau), Kleinarl/Absolutpark en Flachauwinkl/Zaugensee, welke met een 1 minuut busverbinding(Shuttleberg->Highport nu ook te bereiken zijn. Echt fantastisch.


De nieuwe lift heeft een capaciteit van 2400 personen per uur, een duur van 8 minuten, een lengte van 3100 meter en 79 gondelbakjes. En bovendien 8 minuten ongekende uitzichten. Voor de kenners: de gondel start bovenaan de Mozartfly en loopt naar de Shuttleberg in Kleinarl.


De skigebieden waren al te bereiken met gemak, al dan niet per skibus, maar nu hoef je de dag niet te onderbreken. Een mooie skitour van een volle dag ligt op de loer, op naar de geweldige Kaisersmarrn of de BiBimBap in Zaugensee. Dat leggen we nog wel uit als je in Flachau bent.


Gewoon wow!
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page