top of page
Zoeken

Laat die heerlijke winter maar komen toch ?


Sneeuw, Sneeuw, Sneeuw

Het is november 2023 en de eerste sneeuwval is meteen een hele goeie. Ietwat vroeg, maar wel zoveel dat het skigebied Snowspace opent voorzien op 25 november 2023. Onder voorbehoud van de sneeuwcondities. Goed nieuws en een prachtig begin van onze aanloop naar het winterseizoen.

Auhof on the move

De voorbereidingen in Auhof zijn in volle gang met wederom, naast de gebruikelijke voorbereidingswerkzaamheden, ook zoals jullie gewend zijn, de kleine en wat grotere veranderingen die het leven in Auhof aangenamer maken voor ons en onze gasten. Wat dat precies is dat houden we even geheim maar zullen we zeker in een volgend nieuwsberichtje laten zien.


Auhof beloofd deze winter bijzonder en heerlijk vol te zijn met nieuwe groepen en onze oude vertrouwde stamgasten. Wij danken al onze boekers voor het vertrouwen in ons. Mocht je nog willen boeken, dat kan zeker, alhoewel we niet heel veel beschikbare data's hebben.


NOG Beschikbare data:
  • Last minute Deal: 16-23 december 2023, minimum 16 personen, van € 693,00 voor € 589,00 pp

  • 26 of 27 maart- 30 maart, shortstay 3-4 nachten, vanaf € 375,00 pp

  • 30 maart-6 april,, minimum 17 personen, € 630,00 pp

  • 6-13 april, minimum 16 personen, € 630,00 pp (afhankelijk van de seizoensluiting)


Voor nu veel plezier met de prachtige beelden uit de Alpen, veel plezier met de voorpret en we houden jullie op de hoogte via ons blog en onze instagram.


Ski you soon in Flachau


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page