top of page
Chalet_Auhof_2.jpg
Original on Transparent.png

Het altijd vaste WINTER basisverblijf

Een meerdaags verblijf bij ons in het winterseizoen (week, midweek of shortstay) bestaat altijd uit een standaard basisverblijf, waarbij u gebruik kunt maken van alle faciliteiten, een exclusief voor jouw groep beschikbaar chalet en een vast verzorgings pakket. Niet extra bijbetalen voor een avondmaaltijd, niets bijbetalen voor een extra handdoek, maar gewoon bijna 'all-inclusief'. Dat maakt het makkelijk voor jou, jouw groep en ook voor ons. Zo garanderen wij een mooi en compleet verblijf. Toch extra elementen bijboeken zoals een welkomstpakket of een extra saunabezoek ? Dat kan ! Je vind een overzicht bij  optioneel.

Het basis verblijf van een enkele nacht wijkt af. Lees hier meer.

ONTBIJTBUFFET

Wakker worden met de geur van croissantjes, een gebakken eitje en verse koffie ? Een goed ontbijt is de perfecte start van de dag. Dus de hagelslag mag zoiezo niet ontbreken. 

Lees meer over het ontbijt

VErzorging Chalet & kamers

Het chalet is op de aankomstdag om 17h00 gereed, schoongemaakt en de kamers voorzien van nieuw en schoon linnen, handdoeken en het welkomstpresentje. Gedurende uw verblijf worden de algemene ruimten dagelijks gecontrolleerd en zo nodig schoongemaakt. De eindschoonmaak is inbegrepen.

Bekijk ons inclusief-exclusief

OPTIONELE SERVICES

U heeft de mogelijkheid om extra zaken bij te boeken. Zo maakt u uw verblijf persoonlijk en 'op maat' Denk daarbij aan een welkomstpakket per persoon of kamer, een kinderbedje, een drankarrangement of skimaterialen of skilessen.

Bekijk alle optionele services

3-GANGEN AVONDETEN

Vers koken en lekker eten, met liefde en passie bereid. Soms in familiestijl , maar vaak ook per bord opgemaakt. Altijd drie-gangen, hopelijk verrassend. Smakelijk eten

Lees meer over het avondeten

DE SAUNA

Bij ieder meerdaags verblijf in Auhof is 1x saunagebruik gratis inbegrepen. Tussen 16h-19h00, bij voorkeur op de maandag. Even ontspannen in de Finse houtgestookte sauna en daarna lekker aanschuiven bij de avondmaaltijd. Helemaal top. En de verse handdoeken & citroenwater verzorgen wij.

Wil je nog een keertje ? 

Lees meer over de opties

SKISERVICE & SKIPASSEN

(Meerprijs) Bij aankomst liggen uw skipassen klaar en kunt u direct naar onze vaste skiverhuur, waar ze op uw komst zijn voorbereid. kortom: een snel en vlot begin van de wintersport in plaats van een halve dag zoeken en rondhobbelen. Beter vooraf geregeld.

Lees meer over onze skiservice

HET 5-UURTJE

Hoe lekker om met een rozig gezicht op de bank in de stube te ploffen met een biertje of wijntje en te genieten van het kaasplankje, de oliebollen of  een koekjes & pretzl plateau. Even bijkomen...

Lees meer over het 5-uurtje

EXCLUSIEF GEBRUIK CHALET

Het chalet is op de aankomstdag om 17h00 gereed, schoongemaakt en de kamers voorzien van nieuw en schoon linnen, handdoeken en het welkomstpresentje. Gedurende uw verblijf worden de algemene ruimten dagelijks gecontroleerd en zo nodig schoongemaakt. De eindschoonmaak is inbegrepen.

Bekijk ons inclusief-exclusief

AUHOF

bottom of page