top of page
Zoeken

.... OP weg naar de meest gezellige B&B van Flachau


Wat is er leuker en gezelliger dan een Bed & Breakfast met zijn eigen loungeterras en foodtruck. Boek je kamer, op tussenreis naar Italie en Flachau, net over de grens van Duitsland en Oostenrijk, op 5 minuten van de snelweg A10.......we ontvangen je met een biertje of wijntje. Wij zijn het afgelopen jaar al opgestart met onze foodtruck, maar sinds dit jaar helemaal gefacelifted. Whoop Whoop. Kijk ! Met een deze geweldige 30m2 stretchtent voor schaduw en tegen de onverhoopte regendruppels. Bovendien hebben wij een vernieuwde kaart en nieuwe tafels.


Ons nieuwe lounge terras

De zitplaatsen zijn uitgebreid, nieuwe biertafels in de juiste foodtruckkleur, nieuwe grotere houten tafels en een geweldige stretchtent, die plaats biedt aan 25 personen. Rond de vijver hebben we nieuwe ligstoelen waar je heerlijk kunt neerploffen met een koud biertje of wijntje



Het Foodtruck menu

De kaart is gewijzigd en sinds dit jaar hebben wij verse panini's met mozzarella en ham/kaas, croque monsieur(tosti of käse-schinken toast) met pepperoni, Heineken 0.0, Prosecco en natuurlijk de ijsjes, warme wafels en heerlijke verse Lavazza koffie, cappucino of ijskoffie.


Kickbikes

De Kickbikes mogen natuurlijk ook dit jaar niet ontbreken. Nieuw, dus voor de meeste passanten wel even wennen. "Kun je dat eten....?" Nee dat niet, maar je kunt wel superveel plezier beleven in het Salzburgerland, langs de Ennsradweg. Ijsje in Altenmarkt, Almbachtal, Flachauwinkl.....sportief en fun. Kies de door jou gewenste kickbike en hop hop door de glooiende dalen. We hebben electrische, kinderbikes, de klassieke off road kickbike en de FatMax. Al vanaf € 10,00 voor een halve dag.


Cu in Flachau !

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page