Heart Cookies

Disclaimer, Privacy & cookies

Ook wij ontkomen er niet aan, de AVG en de bekende cookies.

Onze privacy statement biedt u een overzicht van onze werkwijze omtrend de veiligheid van uw persoonsgegevens (bij een boeking, aanvraag of reservering. We geven u inzicht in de gebruikte cookies op onze website en  zekerheid en duidelijkheid over de vermelde informatie, prijzen en gegevens over ons aanbod op onze website.

  • COOKIES

  • SAFETY

  • AVG/PRIVACY

  • TRANSLATION DISCLAIMER

DUTCHALET

ALGEMEEN

Wie is verantwoordelijk met betrekking tot jouw persoonsgegevens?
Dutchalet.nl is verantwoordelijk voor uw persoongegevens, gevestigd te FLachau. Hierna te noemen Dutchalet.

Dutchalet.nl maakt gebruik van de volgende handelsnamen:

 

Onze privecaystatement handelt over de door Dutchalet.nl ontvangen persoongegevens zoals hieronder beschreven.

Op grond waarvan mogen wij uw persoongegevens verwerken ?

  1. Bij een offerte aanvraag, reservering, boeking of plaatsen van een optie mogen wij uw persoongegevens gebruiken voor het boeken, uitvoeren en factureren van jouw verblijf en dat van de genoemde deelnemers. Voor deze dienstverlening zijn persoonsgegevens noodzakelijk, zoals je naam, geboortedatum, e-mailadres(sen), telefoonnummer en tevens de verstrekte gegevens van de mede-deelnemers(naam en geboortedatum)

  2. Indien noodzakelijk voor de uitvoering kunnen wij additionele  gegevens opvragen voor bijvoorbeeld skiverhuur, skilessen, catering en verzekering.

  3. Met het boeken/reserveren van uw verblijf mogen wij je gegevens verwerken en gebruiken wanneer wij gerechtvaardigd belang hebben. Als voorbeeld noemen wij het opnemen van je gegevens in onze database voor enkel direct-marketing, waarmee wij in direct contact kunnen treden met individuele (ex-) gasten.

  4. Indien nodig vragen wij toestemming om jouw persoonsgegevens elders te mogen verwerken.

  5. Indien het wettelijk verplicht is of een algemeen belang dient mogen of moeten wij jouw gegevens verwerken en/of bewaren. Wettelijke bewaarplicht administratie (7 jaar) of in geval van een noodsituatie, waarbij we je persoongegevens gebruiken om je te helpen.

  6. Wij gebruiken je naam/emailadres voor sporadische nieuwsbrieven (max 4x per jaar), wanneer je hier toestemming voor hebt gegeven of wanneer je als gast bij ons bent geweest en/of zodoende een boeking/reservering/aanvraag hebt gemaakt

COOKIES

Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het websitebezoek te monitoren. Alle cookies blijven een beperkte tijd op je computer staan. Deze cookies worden enkel geplaatst door geselecteerde partijen met wie Dutchalet.nl samenwerkt zoals booking.com. Wij maken gebruik van de volgende cookies:

Functionele cookies
Functionele cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren. Deze cookies stellen je browser in staat om:

  • Logingegevens te onthouden

  • Ingevoerde formuliergegevens te onthouden

Meet-cookies
Dankzij Google Analytics zijn wij in staat om te monitoren hoeveel bezoekers onze website heeft, hoe deze bezoekers op onze website zijn terecht gekomen, welke pagina’s zij bezoeken, waar zij eventueel tegen problemen aanlopen etc. De cookies van Google Analytics worden dus gebruikt om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren. Verder gebruiken wij de cookies van Google Analytics om demografische data en interesses van onze website-bezoekers in kaart te brengen, zodat wij ons aanbod hier beter op kunnen laten aansluiten. Deze gegevens zijn niet persoonlijk traceerbaar of identificeerbaar. 

Cookies van affiliatepartijen
Dutchalet.nl werkt samen met partijen die ons assisteren bij het adverteren zoals booking.com. Wij delen geen informatie met hen.  Deze informatie bevat dus geen persoonsgegevens en zal niet aan derden worden verstrekt.

Tracking cookies
Dutchalet maakt geen gebruik van tracking cookies. Derde partijen (zoals booking.com) die op onze website vertegenwoordigt zijn, kunnen hier wel van gebruik maken.

Social media cookies
Op onze website(s) staan knoppen en links naar onze social media, zoals instagram. Wij hebben geen invloed op de cookies die deze partijen gebruiken.

Met welke partijen delen wij je persoonsgegevens?
Wij kunnen persoonsgegevens delen met partijen die direct van invloed zijn op de uitvoering van uw verblijf, zodoende dat wij de dienstverlening goed kunnen uitvoeren. Voorbeelden zijn de skiverhuur of informatie tbv de toeristenbelasting. Deze externe partijen gebruiken wij enkel en alleen wanneer dit nodig is om onze dienstverlening aan u goed en volgens de wet te kunnen uitvoeren. Deze partijen mogen uw gegevens niet zelfstandig gebruiken of doorgeven aan derden en enkel gebruiken voor hun eigen database (analyse doeleinden). Wij verkopen geen persoonsgegevens door aan derden. 

 

VEILIGHEID
Wij gaan zo zorgvuldig mogelijk om met uw gegevens. Wij hebben adequate, technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies en onrechtmatig gebruik. Hieronder vallen onder andere een deugdelijk informatiebeveiligingsbeleid,  beveiligde internetservers en fysieke beveiliging van ruimtes waar persoonsgegevens zijn opgeslagen.

Waar worden je persoonsgegevens opgeslagen?
De persoonsgegevens worden opgeslagen binnen de EU.  Dit doen wij o.a. door het sluiten van overeenkomsten die zijn goedgekeurd door de Europese Commissie. In voorkomende gevallen zorgen we dat alleen partijen in derde landen met een door de Europese Commissie aangegeven passend beschermingsniveau, persoonsgegevens verwerken.

Bewaartermijnen
Wij bewaren jouw persoonsgegevens zolang dit noodzakelijk is voor onze verwerkingsdoelen, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van je boeking. Deze worden daarna permanent verwijderd binnen de daarvoor gestelde termijn van maximaal zeven jaar, rekening houdend met wettelijke verplichtingen. Dit betekent bijvoorbeeld dat jouw gegevens m.b.t. de reisovereenkomst maximaal zeven jaar bewaard worden conform onze fiscale bewaartermijn. 

Rechten met betrekking tot je persoonsgegevens
Dutchalet.nl is open en transparant en wij staan voor een goede dienstverlening aan haar klanten, website-bezoekers en gebruikers van één van onze diensten. Wij willen enkel en alleen een zo fijn mogelijke ervaring voor u en de reizigers en gebruiken enkel hiervoor de verstrekte gegevens. Mocht u inzage wensen of een verzoek hebben dan kunt u ons dit per email laten weten: info@dutchalet.nl

Autoriteit Persoonsgegevens Nederland
U heeft in Nederland (en in de EU) het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, telefonisch bereikbaar via +31 (0)88-1805250.


Laatst gewijzigd op 01-03-2021

TRANSLATION DISCLAIMER

THIS SERVICE MAY CONTAIN TRANSLATIONS POWERED BY GOOGLE. GOOGLE DISCLAIMS ALL WARRANTIES RELATED TO THE TRANSLATIONS, EXPRESS OR IMPLIED, INCLUDING ANY WARRANTIES OF ACCURACY, RELIABILITY, AND ANY IMPLIED WARRANTIES OF MERCHANTABILITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE AND NONINFRINGEMENT.

The Chalet Auhof/Dutchalet website has been translated for your convenience using translation software powered by Google Translate. Reasonable efforts have been made to provide an accurate translation, however, no automated translation is perfect nor is it intended to replace human translators. Translations are provided as a service to users of the <company name> website, and are provided "as is." No warranty of any kind, either expressed or implied, is made as to the accuracy, reliability, or correctness of any translations made from Dutch (Netherlands) into any other language. Some content (such as images, videos, Flash, etc.) may not be accurately translated due to the limitations of the translation software.

The official text is the Dutch version of the website. Any discrepancies or differences created in the translation are not binding and have no legal effect for compliance or enforcement purposes. If any questions arise related to the accuracy of the information contained in the translated website, refer to the <primary language> version of the website which is the official version.

Original on Transparent.png