top of page
g-link-wagrain.webp
Original on Transparent.png

BEDRIJFSKI, SHORTSKI, SHORTSTAY

Of misschien moeten we het beter GROEPSKI noemen, aangezien wij alle soorten en maten al eens voorbij hebben zien komen; van een klein IT-bedrijf, tot de personeelsvereniging van een ziekenhuis, een reclamebureau, een single-reisorganisatie, touroperators. Zoveel groepen, zoveel wensen, zoveel doelstellingen, maar vaak gekenmerkt door het short-stay karakter. Naast natuurlijk de wens zoveel mogelijk op de piste te staan. Een korte(re) skibreak, maar lang genoeg om Flachau en Snowspace eens goed en grondig samen te ontdekken zonder tijd te verliezen aan de accommodatie, de verzorging, de maaltijden. 

De arrangementen voor midweek zijn ook direct aan te vragen in onze 'zoek & boek'

AUHOF

Image by Pamela Saunders

BEDRIJFSKI

Bedrijfsreizen, de zogenaamde bedrijfski, zijn al jaren een doorslaand succes in Flachau. Samen in 1 huis, samen eten en samen gaan op de piste.  Even weg uit de dagelijkse kantoorsleur en elkaar even anders leren kennen. Al vanaf €275,00 per persoon en volledig aftrekbaar (onder voorwaarden). Al dan niet gecombineerd met zakelijke momenten in het chalet. Wij zetten de mogelijkheden even op een rijtje.

Vrienden uitvoeren ski's boven op de ber

MIDWEEK VERBLIJVEN

Geen mogelijkheid om een hele week te komen ? Maar drie nachten wat te kort ? Niet getreurd, wij bieden in geselecteerde weken de optie van de "midweek" verblijven, tegen scherpe prijzen, 4 nachten, 5 dagen, van zaterdag tot woensdag, of dinsdag tot zaterdag. Ben er vroeg bij, want de beschikbare weken worden traditioneel vroeg geboekt.

Skilift

SHORTSKI - SHORTSTAY

Wist u dat u soms al voor een paar tientjes naar Salzburg vliegt ? Wist u dat wij al voor

€ 26,00 pp een sammeltaxi bij ons boekt vanaf het vliegveld ? Wist u dat u zo binnen 5/6 uur op de piste kunt staan ? Dat maakt een tripje van 3 nachten, 4 dagen tot een waardevol uitje, waarbij de groep 3 dagen kan genieten van de Oostenrijkse sneeuw. Wij bieden al shortstay vanaf

€ 275,00 per persoon, all-in !! Exclusief reis & skipas

bottom of page