top of page
Original on Transparent.png

SHORTSKI, VOOR ALS JE NIET ZOVEEL TIJD HEBT

Onder de noemer Shortski denkt u waarschijnlijk al snel aan een superkorte trip, een weekendje, naar een bestemming dichtbij, zoals Sauerland Duitsland. Velen denken dat dat voor een paar dagen het maximaal haalbare is. en Oostenrijk klinkt zo ver. U heeft immers weinig tijd en wilt zoveel mogelijk tijd benutten op de piste. En terecht, daar kom je voor. Maar na al die jaren kunnen wij zeggen dat het loont. Ietsje verder reizen, maar zoveel meer wintersportplezier.

 

En wist u dat u vanuit Nederland binnen 5-6 uur in Flachau kan zijn, bij ons een korter verblijf kan boeken met alsnog een optimale piste tijd ? Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij zetten graag even op een rijtje wat de mogelijkheden en voordelen zijn van een shortstay of shortski bij ons in Auhof.

Flexibel

Vroeg aankomen en meteen de piste op? Een late vertrektijd? Wij zijn sterk in flexibiliteit en gaan, voor zover we kunnen, mee in uw wensen en programma.

Onze shortstay arrangementen zijn zo ingericht dat u weinig tijd kwijtbent aan randzaken: boodschappen worden voor u gedaan, skipassen zijn besteld, schoonmaak is geregeld, bedjes zijn opgemaakt en de koelkast is gevuld. Kortom; ook al heeft u maar een paar dagen, wij werken hard mee aan en creëren zoveel mogelijk efficiënte pistetijd.

Ondanks dat wij werken met vaste aankomst-vertrekdagen (zie hier->) heeft u voldoende keuze qua logistiek en reisschema. Bijvoorbeeld: aankomen op dinsdag en vertrek op vrijdag of toch liever zaterdag tot woensdag ?

En daarbij heeft u de garantie van het standaard basisverblijf inclusief alle maaltijden, verzorging, drankafkoop en skipassen en materiaal.

Vooraf alles geregeld: de taxi vanaf het vliegveld, de skipassen die klaarliggen, skimateriaal vooraf bestellen en de bedjes zijn opgemaakt. 

Zo wordt 3 nachten Flachau toch een optie en kunt u alsnog genieten van vele honderden kilometers pistes in de  Oostenrijkse Alpen. 

panoramalink.jpeg
Gemak

Het gemak ? Een reis naar Chalet Auhof en Flachau staat gelijk aan optimaal gemak. Het gemak zit in zoveel zaken en vooral tijdens een kort verblijf, de shortski, zult u hier optimaal plezier van hebben.  Een paar highlights om u een indruk te geven:

Allereerst heeft u het gemak van een 400 vierkante meter chalet dat geheel tot uw beschikking staat. Geen gedoe met overlast, het boeken van een restaurant maar alles in je eigen huis. Gewoon je spullen laten liggen in de stube, ongestoord een feestje bouwen, geen probleem.

Het gemak van het niet koken, niet de tafel dekken, niet schoonmaken, niet hoeven af te wassen, geen boodschappen scheelt zoveel tijd en draagt bij aan extra reisplezier.

Het gemak van onze optionele services zoals het regelen van de skipassen en het reserveren van skilessen. 

Het gemak zijn ook wij, zeiden wij bescheiden. Wij dragen zorg voor de opzet van uw reis, een soepel verblijf en fungeren als algeheel aanspreekpunt met onze kennis van het gebied en Flachau tot en met onze tips in de morgen bij het ontbijt.

 

stube5.jpg
Divers

Onze gasten en groepen kenmerken zich vaak door de diverse samenstelling; oud en jong, ervaren en beginner, die-hard of vakantiegenieter. En dat maakt de groepsreis ook zo mooi, maar ook soms moeilijk. Zonder te overdrijven is Flachau en het skigebied optimaal voor deze diversiteit.

Het skigebied is ruim en groots en zo opgezet dat ieder niveau aan zijn trekken komt. De beginner hoeft niet (echt) uit te kijken dat hij op die onvermijdbare zwarte piste uitkomt, de snowboarder heeft een eigen funpark en met de groep skiën is overzichtelijk en zeer goed te organiseren. Enkele centrale punten in het gebied zijn goed herkenbaar e bereikbaar, zoals bijvoorbeeld onze skischool lokatie midden op de piste of de heerlijke lunchplek onderaan de Spacejet.

De diversiteit aan skihutten en eetgelegenheden op de piste is groot. Van hoog culinair tot de traditionele schnitzel of kiptent. Zo kunt u makkelijk organiseren dat je toch gezamenlijk kan lunchen.

Flachau Nightlife en apres ski is multidivers. Van bierstube bij ons op de hoek, tot loungen in de Paularei of live muziek in de Musistadl. En bovendien alles op loopafstand van het chalet.

Dat maakt het zo gaaf voor de veelal samengestelde groepen

hermann maier tour.jpeg
bottom of page