top of page
Original on Transparent.png

BOEKEN WINTERSEIZOEN 
MET BESCHIKBAARHEID & BOEKEN

AUHOF

WEEKVERBLIJF, MIDWEEK OF SHORTSTAY VERBLIJF  

Onze vaste aankomst & vertrekdagen:

Weekverblijf = 7 nachten, 8 dagen

  • zaterdag tot zaterdag

Shortstay = 3 nachten, 4 dagen

  • zaterdag tot dinsdag

  • dinsdag tot vrijdag

  • woensdag tot zaterdag

Midweek = 4 nachten, 5 dagen

  • zaterdag tot woensdag

  • dinsdag tot zaterdag

VRIJBLIJVEND & 

AUTOMATISCH OPTIE

Uw aanvraag (uw gewenste boeking) is altijd vrijblijvend, maar wordt direct een optie voor de periode van 5 kalenderdagen. U ontvangt van ons een uitgewerkte offerte, op basis van de opgegeven details, welke u dient te bevestigen.

Pas dan is uw boeking definitief.

MINIMUM/MAXIMUM

PER WEEK

Het minimum aantal personen staat per week aangegeven. Kinderen 0-1 jaar worden niet meegerekend. Het maximum is 26 personen. Heeft een u een afwijkend aantal personen (onder het minimum), contacteer ons en we bekijken de mogelijkheden.

Een prijsoverzicht vind u hier.

TOTAALSOM vs MINIMUM AANTAL PERSONEN

De basisprijs van het chalet dient altijd te worden bereikt. Dus het minimum aantal personen X de basisprijs voor volwassenen. Dus uw basisprijs (excl. opties) moet gelijk (of hoger) zijn aan de bovengenoemde chaletprijs in de geldende (mid) week. Genoemde (kinder-) kortingen zijn dan alleen geldig indien je aan de basisprijs van het chalet voldoet. Klik hier voor prijsinformatie.

KINDERKORTING & AANTAL PERSONEN

Kinderkortingen worden later in de definiteve offerte berekend. U vult het aantal personen in dat gebruik maakt van een bed. Voor meer informatie over de kinderkortingen zie uw verblijf ( inclusief/exclusief) 

OPTIES, SKIPASSEN, MATERIAAL & LESSEN

U kunt gewenste opties (zoals drankarrangement, kinderbedje ed) later bij uw aanvraag aangeven. 

U ontvangt voor skimateriaal, skipassen, skilessen een aparte prijsopgave.

VRAAG, VERZOEK

OF WENSEN ?

Komt u er niet uit of heeft u vragen, aarzel niet om ons te contacteren. Let op: uw aanvraag hier is zoiezo nog geheel vrijblijvend maar een optie wordt wel direct geplaatst. U kunt nog extra zaken of onduidelijkheden doorgeven per mail of telefoon.

"Bedankt voor een fantastische week, het omgaan met een drukke familie, heel veel verschillende dieetwensen, jullie flexibiliteit bij de vroege aankomst, alle goede tips, het heerlijke eten en jullie geweldige gastvrijheid"

(Carla)

""Dank jullie wel voor een prachtige wintersport 4 daagse. Super naar ons zin gehad. Bedankt en een pootje voor de hond"

(Daniël)

"Een onvergetelijke skivakantie! warm ontvangst, een prachig chalet, heerlijke bedden, prive sauna en  vooral voortreffelijk eten. Kortom: een topweek!

(Ronald en Gon)

bottom of page