top of page

SKI & SNOWBOARD
LESSEN & VERHUUR

Vooraf alles geregeld, dus ook de skipassen, lessen en verhuur, betekent een optimale tijd op de piste, tijd voor vakantie en geen geneuzel en vertraging. Bovendien bent u verzekerd van jouw premium verhuurmateriaal, skiles of snowboard cursus. Zeker in de drukkere periode een absoluut voordeel, nog los van de drukte en stress. Bovendien met 35 verhuurpunten en 17 skischolen biedt onze hulp wel gemak en vaak ook een prijsvoordeel. 

funprofoto.jpeg
20221215_171758.jpg

NA BOEKING ONTVANGT U:

Original.png

Na uw definitieve boeking bij Chalet Auhof (of via 1 van onze touroperators) ontvangt u een drietal pdf's met alle belangrijke informatie over de voorbereiding op jullie verblijf:

  • Pdf Voorpretdocument: met korte tips en info over de reis, het verblijf en de online check in. Een voorgerechtje, zogezegd.

  • Pdf Reisinfo Auhof:  een algemeen document met de belangrijkste info over het verblijf, de verzorging, een Flachau introductie. Zo hebben alle reisgenoten een idee waar ze belanden en hoe het reilt en zeilt.

  • Pdf Skipassen: in een overzichtelijke pdf leest u hoe u skipassen vooraf via ons kunt reserveren en onder welke voorwaarden zodat ze klaarliggen in het chalet bij aankomst.

  • Pdf Les&Materiaal: een overzicht met informatie over onze skischool, het aanbod, de kortingen voor Auhof gasten als ook informatie over onze vaste verhuurpartner in flachau. Dit document bevat links zodat u direct kunt reserveren met de voordelen van Auhof. 

Zo makkelijk kan het zijn. 

beste-lage-achterjet-gross.jpg

VERHUUR INTERSPORT ARENA
LOKATIE: ACHTERJET

intersportlogo.png

Zoveel keus, zoveel wensen.  Wij kozen voor onze vaste verhuurlokatie, de Intersport Arena, is een ruim opgezette verhuur & shop gelegen pal onderaan de Achterjet piste. Ons dichtstbijzijnde dalstation, dus een perfecte lokatie. Onze samenwerking bied jullie de premium kwaliteit verhuurmaterialen met een flexibele service. Bovendien ontvang je als Auhof-gast 15% korting op alle verhuur.

U kunt natuurlijk alvast een kijkje nemen en je orienteren op de mogelijkheden en voordelen (klik op het Intersportlogo) maar na uw boeking ontvangt u alle informatie over onze verhuur en de link waarmee u direct uw reservering kan maken. Dan ben je direct geregistreerd als Auhofgast en geniet u van de korting.

funpro.jpg

SKISCHOOL FUN&PRO LOKATIE: SPACEJET

logofunpro.jpg

Onze vaste skischool Fun & Pro heeft een uitstekende reputatie, ook nederlands gesproken instructeurs en bied voordelige skilessen, snowboardlessen en all-in pakketten. De lokatie is bij de Spacejet, 1 van de dalstations van Flachau, makkelijk en snel te bereiken per skibus of auto. De lokatie is naast de Dampfkessel, waar het fijn vertoeven is tussendoor, tijdens de lunch of voor pappa en mamma die willen kijken.

Op het cursus & lessenaanbod ontvangen Auhof gasten -5% korting. Mocht u ervoor kiezen hier ook uw materiaal te huren dan ontvangt u -10% korting op alle verhuur.. let op: voor enkel verhuur is de Intersport Arena (Achterjet logistiek en praktisch gezien een betere optie. met het oog op inleveren, ophalen, omwisselen etc.

U ontvangt na boeking van ons een persoonlijke link voor de Fun&Pro website, waarop u zelf een reservering kan maken en u zodoende geregistreerd wordt als Auhof gast. Wilt u vooraf alvast een kijkje nemen in het ruime aanbod, klik op het Fun&Pro logo voor het winter aanbod.

U maakt gebruik van ons fijne partnerschap met Intersport Arena en Fun&Pro. Chalet Auhof (red. Dutchalet) draag in geen geval verantwoordelijkheid voor de afhandeling, kwalitet en service die bij onze partners wordt geboden.  Auhof faciliteert enkel deze diensten voor onze gasten en genereert derhalve ook hiermee geen extra eigen inkomsten.

bottom of page