top of page
Original on Transparent.png

OPTIONEEL BOEKBAAR

Alhoewel heel veel al standaard inclusief is, kun je jouw verblijf nog een persoonlijke touch geven, een leuke twist en zo helemaal op maat maken, afgestemd op jouw groep en jullie reis. Zo boek je skilessen, skipassen, skimaterialen een een welkomstpakket voor iedereen, extra sauna of boek je de taxiservice.. Bij uw aanvraag of boeking (of daarna) kunt u de gewenste opties aangeven.

AUHOF

Een uniek welkom & aandenken

DE GADGET VAN HET SEIZOEN

Black on White.png
20221210_160749_edited.jpg

De gadget van het jaar

Een traditie bij ons is de gadget van het jaar. Voor het komende seizoen zijn dat de enige echte kleurrijke Dutchalet mutsen. Lekker warm en een leuk aandenken om mee naar huis te nemen. Bij het ontvangst ligt deze klaar op uw bedje naast de Mozartkugel. Echt wel tof toch ?

Prijs per stuk € 15,00

Gemakkelijk en snel

SKIPASSEN

Black on White.png
skipas.jpeg

Na uw boeking kunt u bij ons skipassen bestellen. Wij zorgen voor de afhandeling en zorgen dat deze klaarliggen in het chalet bij aankomst. In 1 keer bestellen voor de hele groep, dat scheelt u in de rij staan en iedereen kan zo de piste op. Snel en makkelijk. U ontvangt hiervan een aparte factuur.

Prijzen volgen nog

Op maat na boeking

Gemakkelijk en voordelig

DRANKARRANGEMENT

Black on White.png
20210406_130940.jpg

Het drankarrangement/drankgebruik zit 'inclusief' in uw boeking. Echter berekenen wij de prijs door op basis van de duur van uw verblijf. U vind hier meer informatie en weekprijzen. De prijzen voor shortstay en midweek worden op maat gemaakt.

Eigen dranken meenemen is helaas niet toegestaan.

Prijs op basis van verblijf

Prijs volgens turflijst

Een warm en persoonlijk welkom

WELKOMSTPAKKET (per persoon)

Black on White.png
Image by Jess Bailey

Hoe leuk is het om aan te komen, uw kamerdeur te openen en verwelkomt te worden met een welkomstpakket. Wij hebben het al vaak mogen doen en het geeft je dubbel zoveel thuisgevoel. Het welkomstpakket per persoon staat klaar op het bed en is voorzien van de gadget van het jaar, een lokale lekkernij, een schnapps, een kaartje...kortom: feest!

Prijs per persoon € 25,00

Tijdsbesparend en efficiënt 

SKI & BOARD VERHUUR MATERIAAL

Black on White.png
Rode Ski-helm

Wij hebben een vaste skiverhuur en skischool en een speciale deal voor onze gasten. U ontvangt (na boeking) een speciale link waarmee u de gewenste verhuur items kunt reserveren. Bij aankomst weten ze van uw komst, zijn de gewenste materialen op voorraad en krijgt u bovendien een gratis locker aan de piste (Achterjet) voor de duur van de verhuur.

Prijzen en informatie volgen nog

Op maat na boeking

Lekker voor de spiertjes en de geest

EXTRA SAUNA GEBRUIK

Black on White.png
sauna2.jpg

Bij ieder meerdaags verblijf is 2-uur saunagebruik inbegrepen in de basisprijs. Mochten jullie extra sauna willen gebruiken, dan kunt u dit vooraf aangeven of tijdens het verblijf is dit ook nog mogelijk. De sauna is geschikt voor 4-6 personen per ronde en beschikt over een douche, omkleedruimte en is inclusief extra handdoeken en citroen/limoenwater. Bij aankomst spreken wij de saunadag af.

Prijs extra sauna moment

per keer (16h00-19h00) € 50,00

Voel je thuis

WELKOMSTPAKKET (per kamer)

Black on White.png
Image by Jess Bailey

Een mooi opgemaakte kamer is al een fijn welkom, maar een persoonlijk welkomstpakket maakt het feestje compleet. Het welkomstpakket per kamer is gebaseerd op het aantal personen in de kamer en bestaat uit een gadget, een een welkomstkaartje, een lokale lekkernij, schnapps.

Prijs per kamer € 50,00

Priveles, groepsles of tourgids

SKI & BOARDLESSEN

Black on White.png
Familie op wintersportvakantie

Praktisch alle ski & boardlessen zijn bij ons vooraf te reserveren. Zowel prive lessen, kinderklasjes als groepslessen. Of even een uurtje piste pakken met de snowbike ? 

Wij sturen u graag meer informatie

Prijzen en informatie volgen nog

Op maat na boeking

Airport transfers

TAXISERVICE SALZBURG

Black on White.png
taxiflachau.jpeg

Komt u aan met het vliegtuig in Salzburg, Innsbruck of Munchen, dan regelen wij desgewenst een taxiservice naar ons chalet. 

De 'sammeltransfer Salzburg' is een voordelige service waarbij u slechts een plek boekt in een taxi met eventueel andere gasten. U deelt de taxi en gaat akkoord met een maximale wachttijd van 1 uur.

Een prive taxi behoort ook tot de mogelijkheden.

Sammeltransfer Salzburg

(prijzen 2022)

€ 26,00 pp, enkele rit

Privetaxi enkele rit

€ 126,00 (max 8 personen)

Innsbruck (2h30) of Munchen (2h00) op aanvraag

bottom of page