top of page

FOODTRUCK & TERRAS AUHOF

COFFEE, DRINKS, FOOD & KICKBIKES

Original on Transparent.png

Even wat anders.  Geen luchtkussens, pizza of ongezellig aan de grote weg....maar klein en fijn, of gemütlich op zijn Oostenrijks. Gelegen aan de Ennsrad- en wanderweg, het pittoreske beroemde riviertje met uitzicht op Flachau en het berglandschap rondom. Onze foodtruck is het perfecte plekje in Flachau om te genieten van een welverdiende pauze met een herlijke cappucino, een tosti, een wafel met vanilleijs, een panini of toch maar gewoon een biertje of wijntje.

Gastvrij, gezellig en ook nog eens betaalbaar.

Just the happy mountainvibes

20230620_173358.jpg

OPENINGSTIJDEN

Geopend:

woensdag tot en met maandag van 12:00 - 22:00

Dinsdag: gesloten

Let op:

bij zeer slechte weersomstandigheden sluiten wij tijdelijk onze foodtruck en terras.

MENUKAaRT

Onze menukaart wisselt regelmatig en vermeld niet onze dagelijkse specials zoals donuts,cakes of speciale panini's. Onze vaste menukaart (versie 1 juli 2023) kunt u hier bekijken.

Menukaart download

B&B GASTEN

Als gast en overnachter in onze Summer B&B geniet u natuurlijk ook graag van een biertje of wijntje na een mooie bergwandeling of lange reis. Onze minibar binnen staat tot uw beschikking, evenals het zonneterras achter het huis, maar veel gezelliger is het om dit buiten bij de foodtruck met ons te nuttigen, in het zonnetje. U krijgt daarom van ons dezelfde 'takeaway-'prijs als binnen.

IMG-20230701-WA0025.jpg

Life...

is what happens

between coffee & wine

... and a waffle will help too

In een notendopje

Onze witte Auhof Foodtruck op wielen is van alle gemakken voorzien. Een grillplaat, een italiaanse koffiemachine, wafelijzers en koelruimte voor het bereiden van heerlijke drankjes en hapjes.

Onze uitgebreide dranken kaart begint natuurlijk met verse koffie, latte machiato of cappucino en de bekende frisdranken. Diverse biersoorten, wijnen en prosecco mogen ook niet ontbreken. Of toch liever een ijskoffie met echt vanilleijs of warme chocolademelk met slagroom ?

Voor een warm hapje of een zoete snack in alle rust op ons terras, ben je bij ons aan het juiste adres. Heerlijke warme wafels met diverse (fruit) toppings, ijsjes, Oostenrijkse kaisersmarrn, een traditionele tosti of een heerlijke italiaanse panini mozzarella-tomaat ?

IMG-20230701-WA0002.jpg

FOODTRUCK

IMG-20230701-WA0023.jpg

ZOET OF KOUD

IMG-20230701-WA0024.jpg

DRINKEN

ecruise auhof.jpg

KICKBIKES

IMG-20230701-WA0026.jpg

WARM GENOT

IMG-20230701-WA0007.jpg

SPEELVIJVER

Voor bij de koffie...onze zoete hapjes zijn heerlijk na een lange wandeling of fietstocht. Heerlijke kaisersmarrn met appelmoes en preiselbeerenjam, een warme wafel met toppings of ijs. En werp eens een blik op onze dagspecial, bananencake of bijvoorbeeld de chocomuffin. Of een Dame Blanche yscoupe, ijsje van Ola of een bolletje met slagroom voor de warme dagen.

Onze kickbikeverhuur is nieuw en uitdagend. Kies je voor een actieve allrounder om de dalen te verkennen of ga je voor onze E-cruise, die je 40 kilometer vrijheid geeft zonder al te veel inspanning. Zo leuk, rustgevend en gezellig. Tip: Stop onderweg bij de Seestuberl voor een verfrissende duik in dit fantastische bergmeertje. Laat je verrassen, zo ontzettend leuk!

Het is geen zwembad of waterpretpark maar voor de kleintjes is het een waar paradijsje. De Auhof Badesee (met een knipoog) is heerlijk vertoeven, spelen met onze eendjes, de waterpomp of graafmachines terwijl de ouders in onze loungestoelen genieten van een wijntje.  Niet doorvertellenv svp, een geheim plekje.

bottom of page