top of page
sportwelt.jpeg
Original on Transparent.png

SKI AMADÉ & SNOWSPACE SALZBurg
Part of Oostenrijks grootste skiparadijs

Jeetje, waar moeten we beginnen....

Met ruim 210 km pisteplezier verdeeld over 12 bergtoppen en meer dan 5 dalen, als onderdeel van het reusachtige Ski Amadé

Skigebied Snow Space Salzburg in Flachau, Wagrain en St.Johann in Salzburg behoort samen met het aangesloten skiparadijs Flachauwinkl/Zauchensee tot een van de vijf grootste skiregio's van Oostenrijk en is met een afwisselend pisteaanbod, waaronder twee wereldbekerpistes, moderne skiliften en een internationaal bekende hotspot voor freestylers en freeriders, een van de meest gevarieerde wintersportbestemmingen in de Alpen. Door de hoge ligging en de krachtige sneeuwkanonnen biedt dit skigebied uitstekende pistes van begin december tot aan de paasvakantie.

 

En dat is nog maar alleen Snowspace Flachau-Wagrain, want wat te denken de Panoramalink die een directe verbinging maakt met van Kleinarl, Shuttleberg en Absolutpark. En vandaar kun je direct door naar Zauchensee, welke ook direct op 15 minuten met de skibus is te bereiken vanaf Auhof. Kortom: een prachtig netwerk om je helemaal uit te leven. Nog niet genoeg ? Of 1 van de vele skigebieden (zoals Schladming of Radstadt) die ook te bereiken zijn en standaard in  jouw SkiAmade skipas zitten.  Lees hieronder meer wat Snowspace en Flachau jou te bieden heeft. 

flachau logo.jpeg

AUHOF

Glink.jpeg

SNOWSPACE SALZBURG

5 dalen, van Alpendorf, Wagrain to Flachau en Kleinarl. Vele kilometers pisten rechtstreeks bereikbaar vanuit het chalet. 

Chill-House-Absolut-Park-JibKing2015-8.j

FLACHAUWINKL & ZAUCHENSEE 

Elke gast en groep heeft zijn eigen wensen. Bekijk de optionele mogelijkheden

Rode Ski-helm

SKI & BOARD LESSEN EN VERHUUR MATERIAAL

Op voorhand je skiles reserveren ? Een priveles boeken ? Een kinderklasje reserveren ? Je skimateriaal huren ? Lees alle mogelijkheden, zodat je de wintersport soepel kan laten beginnen.

ski-amade-landschaft-und-misc-18.jpg

SKI AMADE

Welkom in Ski Amadé, Machtig !

25 skigebieden, 760 kilometer piste, 270 liften, 260 berghutten en restaurants verdeeld over vijf regio's en je hebt er maar 1 skipas voor nodig. Het is gewoon fantastisch!

36eac4b72473340d_a6e3ddb28d391480@2x.jpg

KAARTEN SKIGEBIED

Alle pistekaarten van de verschillende skigebieden van Ski Amadé op een rijtje, inclusief de 3d panorama link met een real life overview van de verschillende skiregio's en skigebieden.

apres ski flachau.jpeg

APRES SKI

Flachau staat erom bekend, zijn geweldige en diverse apres-ski mogelijkheden en uitgaans gelegenheden in de avonden. Lees meer over de apres ski

Chill-House-Absolut-Park-JibKing2015-8.j

KLEINARL & ABSOLUTPARK

Met de panoramalink naar Kleinarl en het grootste fun & snowboardpark van Europa. Machtig mooi, uitgestrekt en simpelweg te gek...

ski-pass.jpeg

SKIPASSEN & PRIJZEN

Een overzicht van alle skipassen, aanbiedingen, familiekortingen in het skigebied Snowspace Salzburg/Ski Amadé.

IMG-1303.JPG

ETEN & DRINKEN

Flachau dorp en het skigebied heeft uitgebreid culinair aanbod van restaurants en berghutten. Bijna teveel om op te noemen, we hebben alvast een voorproefje gemaakt voor de innerlijke mens.

bottom of page