top of page
Zoeken

Yes, De Mannen zijn terug!

Groot nieuws van het #FIS worldcup front. Na het verplaatsen van de Dames Nacht slalom in januari 2022 vanwege corona & omikronuitbraken in Flachau was de teleurstelling groot bij alle worldcup fans. De traditionele dames nachtslalom is een evenement van jewelste, reusachtig, levendig, sfeervol en feestelijk. Maar niet getreurd, er is goed nieuws.

Flachau neemt de nachtslalom voor heren over van Zagreb.



Op 9 maart 2022 as gaat het gebeuren: de grootste skihelden ter wereld strijden tijdens de heren nachtslalom na lange afwezigheid in Flachau. het sfeervolle stadion zal worden opgebouwd en de feestelijkheden rondom worden weer gepland: zoals de signeersessies, de fanmars en het muziekpodium in het centrum van Flachau.



Op de fabelachtige Hermann Maier Weltcup strecke, de wereldberoemde afdaling richting het centrum van Flachau, is het om 17h45 de eerste doorgang en om 20h45 de tweede doorgang, de grande finale. Het beloofd wederom als (bijna) ieder jaar, maar nu met de heren, een spektakelstuk te worden. Koop je tribune kaartje of pistekaartje en ben erbij.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page