top of page
Zoeken

OH YES.....AUHOF COFFEE & KICKBIKES

Poeh en wow en wooooooowieieieieiei, wat hebben we hard gewerkt aan onze voortuin en nieuwe zomerconcept. Maar voila, het staat en we zijn los: Auhof Coffee & Kickbikes heeft inmiddels zijn eerste proefdagen gehad. Wat een leuke reakties.


Met een zo prachtige ligging aan de Ennsradweg, tegen het centrum van Flachau met prachtig uitzicht over de bergtoppen om ons heen, duurde het niet lang om dit tot ideale plek te bombarderen voor een klein en gemoedelijk plekje, terrasje voor een hapje en een drankje. En zoals dat gaat in oostenrijk gebeurd dat meteen grondig, punktlich en goed. Met een gerenoveerde tuin, nieuwe planten en zitjes, een nieuwe water aan/afvoer....kortom alles om ons een fijne start te geven. En het resultaat is echt zo leuk geworden. Zo kun je terecht voor een muffin, hotdog of warme wafel met aardbeiden, een ijsje of een kopje koffie. Om vervolgens neer te ploffen aan ons minimeertje waar Leonie de fontein laat spuiten en waar je even heerlijk kunt genieten.De verhuur van kickbikes is een toevoeging om dat wij kickbiken supergaaf vinden, de vele fiets en mountainbikeroutes in de omgeving er supergeschikt voor zijn en omdat Coffee & Kickbikes zo gezellig klinkt. Wat is fijner dan een familie trip naar de Seestuberl, een plons nemen een ijsje eten en nog een rondje te kicken om vervolgens bij ons terug te keren voor een warme wafel en een drankje. Prachtig! Hier lees je meer over onze kickbikevloot.


We hopen je of jullie deze zomer te mogen ontmoeten voor een kopje koffie, hotdog, ijsje of een rondje kickbiken. Welkom bij Auhof: Coffee & Kickbikes


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page