top of page
Zoeken

FLACHAU E-BIKE FESTIVAL 24-26 juni 2022Flachau is één van de de drie officiele Tour-stops in de E-bike World tour. In het laatste weekend van juni (24-26 juni) is Flachau het mekka voor E-bike fans met een cool georganiseerde event village waar je je kunt vergapen aan ontwikkelingen en nieuwigheidjes op gebied van E-biken.

Uiteraard mogen de nieuwste modellen van de bekende merken niet ontbreken.

Vijf verschillende culinaire 'Genuss'stations' staan in het middelpunt van de Gourmet-Tour. Als deelnemer kun je kiezen tussen halve dag tours (moeilijkheid blauw of rood) of een volle dagtour (moeilijkheid zwart). Je neemt deel met je eigen E-bike of een gehuurde E-bike. Of proef de spanning bij de Elite Race der E-Bike World Tour. In twee dagen leveren de ervaren atleten met hun E-bikes een spannende race, spektakel en ze verzamelen daarbij waardevolle punten voor het E-tour klassement, waarvan de finale plaats vindt in het Franse Verbier. De winnaar in Flachau wint bovendien prijzengeld. Maar geen paniek, ook als amateur en gepassioneerde hobby-rijder kun je in de prijzen vallen.


Bij de BOSCH-E-MTB Challenge staat niet alleen behendigheid centraal, maar ook techniek, navigatie en de conditie van de rijder.


Uiteraard kun je bij ons je verblijf boeken tijdens deze twee dagen (of langer) en kun je gebruik maken van onze foodtruck, fietsenstalling, afspuitplek en onze gezellige stube en zonneterras.


Alle informatie over het mega mooie festival vind je op:


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page