top of page
572a0914-68b4-4089-affc-d4d1a56e58a7.JPG
Original on Transparent.png

OVER ONS
& DE CHALETSTAF

Wel zo netjes, ons even voorstellen.

20221206_115044.jpg
5e8eb1ce-cf01-4236-9b6d-01f1694d57ae.JPG

AUHOF

Marjolein in actie
apres ski.jpg

MARJOLEIN

Gastvrouw

Servus allen, geboren en getogen in Noord Holland en na de voor velen bekende horeca baantjes ben ik de studie International Hospitality Management gaan doen in Leeuwarden. Het buitenleven en de natuur hebben mij altijd enorm aangetrokken, dus belandde ik al snel in Frankrijk voor diverse zomerseizoenen op campings en in recreatieteams. Zodoende kwam ik in 2005 Ivo tegen die met zijn outdoorbedrijf een zomerlokatie runde in de prachtige Gorges du Verdon, Zuid Frankrijk. Sindsdien delen we onze passies samen: buiten zijn, buitensporten, natuur, eten, toerisme, bergen. Ons buitensportbedrijf hebben wij 10 jaar samen mogen runnen en heeft ons op mooie lokaties gebracht in Frankrijk, Italie, Tjechie  met als laatste stop Belgie, waar wij een herberg en camping runden en de outdooractiviteiten verzorgden voor groepen. In 2012 zijn wij in Flachau belandt, in Chalet Auhof en was ik direct verliefd op de charme van het huis, de plaats, het skgebied en de locals. Zodoende hebben wij, verspreid over 10 jaar, 6 winterseizoenen mogen draaien in Flachau. Met zoveel plezier.

Toen we werden benaderd om het chalet over te nemen, hadden we niet veel bedenktijd nodig en verheugen we ons op 'eerste' zelfstandige' seizoen in Auhof. 

Ivo in actie
20210606_144130.jpg

IVO

Gastheer

Servus allen, geboren en getogen in Den Haag en altijd al een vrijbuiter geweest. Vanaf jongs af aan was ik fanatiek klimmer en later canyoning en speleologie. De sprong naar de outdoor en de buitensport was dan ook snel gemaakt. Met een beetje geluk mocht ik mijn eerste zomerlokatie met mijn bedrijf starten in de Castellane, waar ik dat eerste seizoen ook Marjolein ontmoette. Sindsdien zijn we altijd samen op avontuur geweest. We openden zomerlokatie op Corsica, verhuisden met ons bedrijf naar de Belgische Ardennen, waar we een herberg en camping pachten en mochten onze laatste 6 zomerseizoenen doorbrengen op het Italiaanse eiland Sardinie.  De laatste jaren heb ik mijn vleugels weer uitgeslagen en heb ik de outdoor (professioneel)'verlaten' om me volledig te richting op mijn freelance werk als Rope Access klimmer. Een prachtige job, vollop zelf lekker bezig zijn, leuke mensen ontmoeten op bijzondere lokaties over de hele wereld. Toen we plotseling gebeld werden door de eigenaar van Auhof was de knoop snel doorgehakt. Een stukje van ons hart ligt in Flachau en Auhof en het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Toerisme, gasten, gastronomie, koken, mensen ontvangen, wintersporten, plezier maken. We hopen dat seizoen 2021-2022 een mooi seizoen wordt, Auhof in een nieuw en verfrisd jasje, met heel veel leuke groepen.

a18569bb-370c-4ed5-ab8d-df3efed32f1c_edi
2e9d2265-e1e6-42b9-b1c8-8a0dc170082d-1.J

CAILLOU

Waakhond - Security

Inmiddels alweer 14 jaar huppelt hij  braaf achter ons aan, op campings, in kano's, door grotten, door de bergen,  onze trouwe waakhond Caillou. Nou ja, waken....haha. Deze superlieve viervoeter is een kruising tussen een Jack Russel en een tekkel, geboren op straat in Belgie en na zeven weken door ons meegenomen. Hij heeft een zeer lief en mega zacht karakter, doet geen vlieg kwaad en is uitermate gewend aan kinderen door ons werk.  Ook wanneer ze schreeuwen of druk doen. Caillou loopt vrij rond in het chalet, is nieuwsgierig, houdt van een praatje en een aai, dus schrik niet in de ochtend als hij even goedemorgen komt zeggen wanneer jij even rustig een kopje koffie denkt te kunnen drinken. Mocht u allergisch zijn of liever niet wensen dat de hond vrij rondloopt, geen probleem,  dan houden we hem in zijn eigen huiskamertje.

Caillou is inmiddels wel praktisch geheel doof, dus mocht je even met hem willen spelen, dat vind hij superleuk, maar gebarentaal werkt inmiddels wat beter dan fluiten of roepen.

f2e25ad7-9b54-4ee9-ad12-35e0d8ec7a16.JPG
c2c7b0db-ac41-44c7-b4a9-f04f86ca87e3_edi

CHALETSTAF

Team Auhof

Wij heten jou van harte welkom in het chalet en zullen ons uiterste best doen het verblijf zo fijn en aangenaam mogelijk te maken. In sommige (drukke) periodes, zoals rond de kerst en de voorjaarsvakantie breiden wij ons teampje soms uit met extra hulp.  Zo kan het dus voorkomen dat u nog een ander gezicht ziet rondlopen. 

Onze hausmeister Lou en zijn familie leven elders op het terrein en zult u ongetwijfeld ontmoeten of voorbij zien rijden in zijn tractor uit 1959 of op de sneeuwscooter.  En gelukkig maar, want hij zorgt voor alle klusjes in het rond het huis, het verwarmen van het chalet en het sneeuwvrij maken van het dak en het terrein, zodat zijn 47 zonnepanelen ons kunnen voorzien van groene stroom.

De familie hecht waarde aan een vaste groep gasten zonder buitenstaanders. Heeft u een vriend of kennis in de buurt die even een drankje wil komen doen ? Meestal geen probleem, maar meld het ons even.

bottom of page