top of page
Chalet_Auhof_2.jpg

De huisregels & verzoekjes

Het klinkt heftig altijd hè, "de huisregels", maar zo is streng zijn we niet hoor, maar enkele huisregels zijn zeker onomstreden, vaak in relatie tot en conform de eisen van de Oostenrijkse autoriteiten. De andere noemen we liever 'leeftips en verzoekjes'  die het verblijf bij ons duidelijk en aangenaam maken. Zowel voor jullie als voor ons.

Tijdens ons welkomstwoordje zullen we de belangrijkste puntjes even vertellen aan de rest van de groep.

AUHOF

NIET ROKEN

Omwille van de veiligheid van onszelf, onze gasten en het chalet is het ten strengste verboden in het chalet en op de balkons te roken. Dit geldt ook voor E-sigaretten. Op ons zonneterras kunt u (overdekt) roken.

Het chalet is voorzien van een brandmeldinstallatie en rookmelders. 

Huis- & KAMERSLEUTELS

Het chalet en de afzonderlijke kamers kunnen op slot. Hierover ontvangt u meer informatie bij aankomst.

Iets kapot ?

Het kan voorkomen dat er tijdens uw verblijf iets kapot gaat (bewust of onbewust). Wij verzoeken u dit aan ons te melden zodat wij actie kunnen ondernemen. Zo blijft het chalet in tip top conditie, ook voor de volgende gasten.

VERTREK VERZOEK

Wij verzoeken u om bij uw vertrek het bedlinnen af te halen en met de handdoeken te verzamelen op de kamer of in de waskar op de gang. Afval kunt u kwijt in de daarvoor bestemde afvalbakken.

De eindschoonmaak van het chalet is altijd inbegrepen bij uw boeking.

Dus geen extra kosten.

Je & JIJ

Wij houden zoiezo wel van tutoyeren en in de vakantiesfeer in Auhof spreken wij iedereen dan ook graag aan/worden wij graag aangesproken met je, jij en onze voornamen.

Fijne vakantie alvast!

SCHOENVRIJ

In de wintermaanden is het gehele chalet buitenschoen-vrij, dus ook wandelschoenen, sportschoenen, skischoenen zijn niet toegestaan in het chalet. Zo houden we het chalet voor iedereen leefbaar en schoon. Het is prima vertoeven op sokken, voel je vooral thuis, maar een paar sloffen meenemen vinden sommigen wel prettig.

HUISDIEREN

Het meebrengen van huisdieren is niet toegestaan.

Ramen, electra en verwarming

Wij verzoeken altijd aan onze groepen of zij bij het verlaten van de kamer de verwarming laag willen draaien, licht uit willen doen en de ramen willen sluiten. Dit is goed voor het milieu en voor ons verwarmingssysteem (met sensoren rondom het huis), deze raakt zo niet in disbalans. U kunt de kamer bijvoorbeeld luchten tijdens de maaltijden of voor het slapen gaan.

Aankomst en vertrek

Op de aankomstdag kunt u vanaf 17h00 terecht op de kamer. Helaas niet eerder ivm schoonmaak en de vertrekkende groep.

Op de vertrekdag dient u het chalet te verlaten om 10h00. Wilt u dit svp respecteren ?

 

Maar: voor eerdere aankomsten of laat vertrek (bijvoorbeeld door een late vlucht, kunnen wij zeker iets regelen omtrent uw bagage en opslag..

Parkeren

Onze afgesloten parkeerplaats is vrij en gratis te gebruiken voor onze gasten. U kunt 24/7 uit&inrijden. Er is meestal ruim voldoende plaats. Toch geen plek, dan is er plaats aan de overkant van het water op 1 min lopen. Wij hebben geen electrische laadpalen. Flachau heeft voor Tesla het grootste laadstation van Europa.

EIGEN DRANK

Het meenemen van eigen drank in het chalet is niet toegestaan. Natuurlijk doen we niet moeilijk over die speciale fles champagne of een sapje voor de kids, maar het meenemen van eigen drank is niet toegestaan. U kunt drank ter plaatse turven tegen zeer schappelijke prijzen of een voordelig drankarrangement afsluiten, waar u de hele week vrij van kan drinken. 

KEUKENGEBRUIK

Helaas is het gebruik van onze keuken niet toegestaan. Uiteraard kunt u specifieke zaken aan ons vragen (zoals het opwarmen van een babyflesje bijvoorbeeld) maar de keuken is ons domein en gebruiken wij voor het bereiden van de maaltijden en het ontbijt.

EETTIJDEN

Wilt u ervoor zorgen dat u tijdens de eettijd (of de afgesproken eettijd) aanwezig bent. Wij koken supervers met passie en getimed op dit moment en we zouden het gewoon zonde vinden om alles koud te laten worden of zelfs helemaal weg te gooien.

AFVAL SCHEIDEN

Oostenrijk is een vooruitstrevend land qua afvalscheiden en in Flachau is dit niet anders. Ze nemen het ongescheiden gewoon niet mee. Wilt u ons helpen dit op de juiste wijze te scheiden. Hiervoor hebben wij verspreid over het chalet afvalstations staan. Alvast bedankt.

Toeristenbelasting

Binnen 24 uur na aankomst moeten wij de toeristenbelasting gegevens doorgeven van onze groepen, waarvoor wij (soms) nog aanvullende gegevens nodig hebben. Wilt u dit op dag 1 met ons regelen. Dit is een verplichting van het chalet & de gasten.

De toeristenbelasting moet contant betaald worden, maar dat kan op ieder gewenst moment.

bottom of page