top of page
snowspace logo.webp
FL-logo13-claim-CMYK-pos.png_6190849081.
flachau dorp.jpg

Flachau...

Flachau is één van de hipste skidorpen met de modernste skifaciliteiten van Oostenrijk, met 270 liften en meer dan 700 kilometer piste in 1 skipas. Het biedt alles en meer, voor iedere skiër en snowboarder, van ieder niveau.  Of je nu naar funpark Absolutpark wil gaan, de Herman Maier Tour of gewoon plezierig wilt skiën. Flachau heeft het. Van perfecte preparatie, hypermoderne faciliteiten en overdadige hoeveelheid berghutte, restaurants. Maar laten we niet vergeten wat er naast de piste is te beleven is: qua culinair, apres-ski, algemene voorzienigen en activiteiten voor degene die niet op de latten staan of een dagje rust nemen.

apres ski flachau.jpeg
APRES-SKI

Flachau zou Flachau niet zijn als om 16h00 de klok tikt in De Hofstadl, onderaan de Weltcupstrecke. Een legendarische  apres-ski tempel. Misschien wel de bekendste van Europa...maar er is meer. Van hard apres-skien tot lekker een biertje drinken aan het eind van de dag.

rodelen.jpg
EVEN GEEN PISTE?

Even een dagje resetten en niet op de  latten ? Of zijn er gasten in de groep die niet op de piste te vinden zijn. Niet getreurd, er is genoeg te beleven en te ondernemen. Zelfs een lift omhoog en lunchen met de groep is een optie. Of toch liever welness of rodelen ? Wij helpen je graag op weg. Voorraf en ter plaatse. No worries.

alterneuwirt-bar-pub-flachau.jpeg
Eten, drinken & stappen

Flachau zou Flachau niet zijn als om 16h00 de klok tikt in De Hofstadl, onderaan de Weltcupstrecke. Een legendarische  apres-ski tempel. Misschien wel de bekendste van Europa...maar er is meer. Van hard apres-skien tot lekker een biertje drinken aan het eind van de dag.

zomer auhof.jpg
MOOIE ZOMERS IN FLACHAU

Auhof is de gehele winter geopend, permanent van december tot april, maar ook in de zomer is het een levendig bergdorpje met zeer veel activiteiten voor de actieve reiziger, de downhill mountainbiker en  de bergwandelaar en cultuursnuiver. Een tipje van de sluier.  Alpenweides & Bergtoppen. Prachtig !

12719c0d-341f-4415-9b5e-ea42f12dab3b.JPG
HET DORP FLACHAU

Je hoeft Flachau eigenlijk niet uit (alhoewel sommige plekjes wel een bezoekje waard kunnen zijn) Flachau heeft alle voorzieningen voor een heerlijk verblijf. Van supermarkten tot winkeltjes, van de dokterspost tot drogisterij. Wij zetten het even voor u op een rijjtje. Wel zo makkelijk.

flachau-skiurlaub-oesterreich.jpg
FLACHAU TOURISM

Op de website Flachau.com vind u zo ontzettend veel, zo niet alle, informatie over alles wat Flachau en omstreken te bieden heeft. In alle seizoenen, toeristische attracties, services, diensten, enzovoort. Het actieve toeristische verbond maakt er online al een waar feestje van. Gewoon zoveel te beleven. Laat u verrassen!

bottom of page