top of page

AUHOF

IMG_20180107_190300_828.jpg

AUHOF

Original on Transparent.png

FACILITEITEN IN HUIS

Kan ik mijn laptop aansluiten op de televisies ? Is er bluetooth muziek in de stube ? Hoeveel kamers zijn er ? Heb ik gratis Wifi ? Het huis is van alle gemakken voorzien, voor een plezierig en aangenaam verblijf. Soms heel praktisch, soms een beetje handig en soms gewoon voor de gezelligheid. Lees hier alles over de faciliteiten in en rond het chalet.

DE STUBE

stube4.jpg

Toch wel dé centrale plek in het huis is onze stube. Met eettafels, een televisie, bluetooth muzieksysteem, lange banken en stoelen, een buffetruimte en doorgeefluik richting de keuken voor de gezellige avonden. Hier worden alle maaltijden genuttigd, het ontbijtbuffet geserveerd en regelmatig wordt de ruimte gebruikt voor een gezellige borrel, een spelletje, een gesprekje of bespreking of een avondje voetbal kijken op de televisie. Hier kunt u limonade en thee zetten en hier vind u ook de drankenkoelkast en minisnackmand. De stube biedt zitplaatsen aan maximaal 30-32 personen.

20221210_093148.jpg
stube1.jpg

Sanitaire voorzieningen

kamer 3.6.jpg

Alle kamers hebben een eigen wastafel. De 3-persoons kamers (4x) hebben bovendien een eigen douchecabine en toilet op de kamer. Er zijn 2-persoons kamers (2x) met eigen douche en toilet op de kamer. De overige kamers hebben gedeelde douche en toilet. Er bevinden zich 2 douches op de eerste verdieping en 1 douche op de tweede verdieping voor algemeen gebruik. Verder heeft iedere verdieping 2 algemeen toegankelijke toiletten op de gang. Verspreid over het chalet vind u in totaal 12 toiletten en  8 douches.

Op de kamerlijst vind u het volledige overzicht van de kamerindeling en -inrichting

algemene 1ste etage.9.jpg
kamer 8.5.jpg

Onze loungekamer

algemeenBG.4.jpg

Op de begane grond (naast de stube) vind u onze loungekamer (6x5) met daarin bankstellen, tijdschriften, een tafelvoetbal, een televisie, dvdspeler, dvd's en een spelcomputer. De loungekamer wordt bij familieverblijf met kleine kinderen bovendien aangevuld met speelgoed. Een lekkere plek die vaak wordt gebruikt voor het lezen van een boekje, tijdschrift, kijken van TV, spelen van een spelletje of een wedstrijdje tafelvoetbal.

algemeenBG.1.jpg
algemeenBG.3.jpg

BUITENTERREIN, BALKON, ZONNETERRAS

IMG_20180107_190300_828.jpg

Buiten het chalet, bij de hoofdingang aan de achterzijde vind u het zonneterras. Heerlijk afgeschermd, uit de wind, verlicht in de avond, deels overdekt met tuinstoelen. Dit is tevens onze rokersruimte. Naast het zonneterras bevindt zich de ruime schistalle voor het stallen van skimaterialen en het drogen van skischoenen en skikleding. Naast het chalet en achter de sauna hebben wij een gratis en afgeschermde parking voor max. 8-10 auto's.  Het grote zonnebalkon op de eerste etage wordt niet vaak gebruikt maar staat wel tot uw beschikking. Met toestemming mag er een vuurtje worden gemaakt in een vuurkorf op afspraak. Het gehele terrein is omheind door een hek.

20221210_094137.jpg
IMG-3462.jpg

Overige & Services

20200116_175320.jpg

Bij de entree van het Chalet vind u een kapstok, een folderkast en schoenenrek. Het chalet is in de wintermaanden geheel  skischoen & buitenschoenvrij (!), om het zo aangenaam te houden en schoon voor iedereen. Dus neem uw sloffen mee als u het fijn vind. U heeft overal gratis Wifi,  zelfs buiten, waarmee ook Netflix te bekijken is of Spotify te beluisteren. Onze audioinstallatie werkt op bluetooth en de televisies kunnen aangesloten worden op een laptop. Tevens hebben wij op verzoek een beamer beschikbaar voor de bekende karaoke- of beruchte pup quiz-avonden.

Op de begane grond zijn 2 aparte toiletten, de (afgezonderde!) keuken, een bierkoelkast, frisdranken- en wijnkoelkast, een waterkoker.

Op de tweede verdieping zijn 2 kleine televisie kamers (zonder deur) met TV, dvd speler en bankstel, die vaak worden gebruikt om een filmpje te kijken of waar kinderen een hoekje creëren om lekker rustig een spelletje te spelen.

stube5.jpg
algemeenBG.7.jpg

DE Kamers

20230112_150608.jpg

Chalet Auhof kent 12 kamers voor onze gasten, diverse 1, 2 & 3-persoons. Alle 1-2 persoons kamers zijn voorzien van enkele bedden, welke soms tegen elkaar kunnen als dubbelbed. De 3-persoons hebben allen een stapelbed en 1x 1-persoons bed. Bovendien vind u op iedere kamer een eigen wastafel, een kast, een tafel en stoel of poef, verwarming en stopcontacten voor het opladen van electrische apparatuur. De 13de kamer is gereserveerd voor chaletstaf.

 

Wilt u de kamerindeling bekijken ? download pdf

Wilt u foto's van kamers bekijken? klik hier

kamer 3.4.jpg
kamer 7.6.jpg

DE TV KAMERS

algemene 2de etage.6.jpg

Op de 2de verdieping bevinden zich twee kleine TV kamers met een hangbank, televisie met DVD speler. Deze kamer kunnen gebruikt worden voor het kijken van een filmpje, het lezen van een boekje, een rustmomentje of een plek voor de kinderen om een spelletje te spelen. Voor het aansluiten van een eigen laptop dient u een HDMI-kabel mee te nemen en eventueel adapter mocht u een Apple laptop hebben.

algemene 2de etage.5.jpg
kamer 7.11.jpg

De Buitensauna

20210604_100256.jpg

Om de spiertjes te laten ontspannen na een lange dag op de latten hebben wij een houtgestookte sauna. Er is een aparte omkleedruimte, een douche, watervoorziening(kraantje). De sauna is inbegrepen in ieder basisverblijf voor de duur van 2 uur en geschikt voor 1-5 personen per ronde. We plannen dit op een dag in en mensen moeten zich even opgeven op de saunalijst in de ochtend. Wij zorgen dat hij warm wordt gestookt en schoongemaakt. Bij een bezoek krijgt u een handdoek en citroenwater mee.

Meer foto's van de sauna ? klik hier

20200208_110053.jpg
sauna2.jpg

SCHISTALL - SKI, BOARD & GEAR OPSLAG

Rode Ski-helm

Uiteraard mag deze niet ontbreken: Onze ruime ski & boardopslag biedt ruimte aan alle materialen van een vol huis (26 personen). Het verwarmde schoenenrek zorgt voor droge skischoenen in de morgen. De ski's en boards hebben een eigen rek (hangend). De skistal heeft bovendien een kleding droogrek, zodat ook skibroeken sokken en jassen in de ochtend weer droog zijn. Een kleine werkbank staat tot je beschikking voor het onderhouden, repareren of waxen van materialen.

De ruimte wordt in de nacht opgestookt en goed warm gehouden, voor een frisse en verse start in de ochtend.

Ski-stand
Ski Helmen

BEKIJK ONZE VOGELVLUCHT

algemene 2de etage.10.jpg

Bekijk hier het gehele chalet in vogelvlucht, in foto's, per kamer, per verblijf, per faciliteit. Tevens kunt u u hier de plattegronden bekijken van iedere verdieping. Zo krijgt u een goede indruk wat uw vakantieplekje kan zijn.

Chalet Auhof in vogelvlucht -->

20221210_094113.jpg
begane-grond-chalet-auhof_edited_edited.jpg
bottom of page