top of page
IMG-1524_edited.jpg

Kindermaaltijden

Diëten, Vega en Allergiën

Het 5-uurtje

Restitutie of compensatie

Wij hanteren 'vaste' eettijden:

Ontbijtbuffet            07h30 - 08h45

5-uurtje:                   17h00 - 18h00

Kindermaaltijden: 18h00 - 18h30

Avondeten:              19h00

Wilt u afwijken, dan kunnen we dat ter plaatse afspreken.  Om de chaletstaf niet teveel te belasten hanteren we de volgende tijdwindows met maximale tijdsduur

Ontbijtbuffet:          07h30 - 09h30 (duur 1,5 uur)

Vijf-uurtje:               16h00 - 18h00 

Kindermaaltijden: 17h00 - 18h30

Diner:                       start tussen 18h00 en 19h30

Wij serveren voor de jongere kinderen op een andere tijd een tweegangenmaaltijd, zoals de spagetti bolo of hamburgerparty. Met een heerlijk toetje.

Niet ieder kind is hetzelfde, sommigen eten volledig zelfstandig en anderen hebben wat begeleiding nodig. Geen probleem en we maken ook hier een feestje van. Wij serveren (of in buffetvorm waarbij de ouders opscheppen voor de allerjongste) en wij assisteren heel graag, maar we verzoeken ouders of volwassenen dit mede met ons in goede banen te leiden. Zo kunnen wij ons richten op de keuken, het koken en de verzorging. Alles in goed overleg.

In de stube hangt een menubord waar wij iedere dag het menu voor de dag invullen (kinder-volwassen maaltijden) Dit kunt u in de ochtend reeds bekijken. Mocht het dan onverhoopt voorkomen dat u vergeten bent dat u geen vis mag of echt geen hamburger lust, dan kunt u dat alsnog doorgeven. 

Wij gebruiken het menubord om ook eventuele bijzonderheden te communiceren (zoals de saunadag of afwijkende tijden)

Zoals gezegd koken en verzorgen wij met veel liefde en passie voor de gastronomie. Wij proberen voor jullie een goed en compleet ontbijtbuffet te maken, lekkere en toegankelijke maaltijden en 3-gangen en gezonde en soms vrolijke kindermaaltijden.  Uiteraard hebben onze jaren ervaring ons wel geleerd dat er veel vragen zijn en verzoekjes. Wij geven graag een toelichting over de randzaken rondom onze catering faciliteiten

Minimaal 1 week voor aankomst kunt u online uw aankomstformulier invullen met alle bijzonderheden aangaande uw groep. Hier kunt u ook alle diëten, allergiën en vegetariërs invullen zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Uiteraard kan het voorkomen dat iemand iets niet lust, bijvoorbeeld champignon, welke u zo uit de maaltijd kan plukken. Wij kunnen moeilijk voor 26 personen afzonderlijk koken. In voorkomend nijpende gevallen kunnen wij hier zoveel mogelijk rekening mee houden, maar vragen hiervoor uw begrip

5-uurtje

Tijden

Afwezigheid

Het vijf-uurtje is een traktatie aan het eind van de dag in de vorm van een kaasplankje, een broodje hotdog of gluhwein en warme chocolademelk. Van 17h00 tot 18h00 serveren wij dit, mits en vanaf dat er mensen aanwezig zijn.

Is de groep (of een gedeelte van de groep) een dag in de apres ski een feestje aan het maken, helemaal geen probleem. We zien u wel verschijnen voor de avondmaaltijd. 

 

Bij het niet nuttigen, afwezig blijven of annuleren van één of meerdere 5-uurtjes,
maaltijden of ontbijtbuffet vind helaas geen restitutie in geld of een vervangende
compensatie plaats.

Original on Transparent.png

DETAILWERK CATERING

Zoals gezegd koken en verzorgen wij met veel liefde en passie, proberen voor jullie een goed en compleet ontbijtbuffet te maken, lekkere en toegankelijke maaltijden en 3-gangen en gezonde en soms vrolijke kindermaaltijden.  Uiteraard hebben onze jaren ervaring ons wel geleerd dat er veel vragen zijn, wensen en verzoekjes. Wij geven graag een toelichting over de randzaken rondom onze catering.

De Catering tijden

Eettijden

Afwijkende tijden

Maximale tijden

De Cateringvrije dag

Kindermenu

2-gangen maaltijd

Organisatie

"Logistiek"

Cateringvrije dag

Mogelijkheden

Tips restaurants

HET STUBE MENUBORD

Menubord

Informatie

Tijden

AUHOF

No show

Geldteruggave

Doorgeven

Vegetariërs

Diëten/Allergiën

"Iets niet lusten"

bottom of page